2014. március 16., vasárnap

#11.kritika : Royals


Royals
Kinézet:
Láttam, hogy Roxana Whit készítette a fejléced.
 A színek nagyon tetszenek. A lila, barna és a sárga keveredése egyben meleg mégis hűvös, borongós hangulatot sugall. Középen a legvilágosabb ami egy irányt mutat arra, hogy van benne olyan amit érdemes megnézni. Illik hozzá az is, hogy alul Leanora mellett olyan virág indák akarnak felmászni. Hála istennek vannak olyanok mint az aki ezt a fejlécet készítette, mivel ő nem maradt sablonos és oldalra rakta a föszereplőket. Amit talán lehet még javítani rajta az az, hogy Westet nem ennyire halványan rakja rá, de ismétlem csak talán mivel így is illik a kompozícióhoz.

A háttered lehet, hogy színben és stílusilag passzol a fejlécedhez, de ízlesromboló, hogy látszik amint kis képkockákból épül fel az egész háttér. Tudom, hogy nehéz olyan háttért találni aminek a szélei nem észrevehetőek de ha egy hasonló színárnyalattal rendelkező képet raksz ki az is jó benyomást kelt majd.

A modulok száma, elhelyezkedése és a linkek színe vagy az elválasztó rózsaszín vonal és ahogy a dobozka is egyedi és az összkép egy igen fontos tagjai. Ezeken csak akkor változtasd mikor egész designet változtatsz mert így ahogy van az oldal egy sajátos dekoratívítással rendelkezik.

Történet / Írás:
Címből kiindulva lehet következtetéseket le vonni, hogy miről is fog szólni a történet.

A született feleségek egy modernebb változata. Egy kisváros ahol még a mosdóban sem lehet egyedül az ember. Miden lépésed figyelik, kielemezik mit eszel, ja és a szerelmi életedről ne is beszéljünk. Mindenki jobban tud mindent. Ha megfenyegetnek, elárulnak vagy ha olyannal vádolnak amit nem te követél el, tudod mit kel tenned? Felemelt fejjel és vas akaratú gerinccel, mosollyal az arcodon tűrnöd kell. Majd vegyél fel egy r*bancos ruhát a d**j meg cipővel, társítva hozzá a skarlát vörös rúzst és az éjszaka további részét töltsd más ágyában. Szeretett, boldogság és kedves békés esték a családdal, barátokkal a nappaliban a kandalló mellett  egy bögre meleg kakaóval a kezekben. Most röhögjek vagy majd később is ráérek? Ebben a kisvárosban nincs olyan, hogy kompromisszum.

Leanora nagy nagyon kedves, aranyos lány ha eltekintünk természete legnagyobb részétől. Ahhoz, hogy nyugalmas élete legyen minden piszkos kis húzást elkövetett és így a  kisváros hierarchiája csúcsára került. Vissza térte után be kell látnia, hogy míg távol volt a trónon más valaki ül, gondolván, hogy újra rendeződjön minden trón fosztás lesz, abba a drága, aranyozott trónuson nem fog sokáig még ülni az a szemét. Eltiporni egy embert, a kisgyerekek fagyiját a földre dobni? Ááá, egy vállrándítás és kész.
A főszereplő lány alapvetően nem rossz ember, csak gyűlöli ha átverik vagy ha irányítani akarják és abban a kisvárosban ahol ő félnőt az ilyenek minden napos. Hozz jó és kevésbé jó döntést, de kérem szépen ő is ember! Hogy Leanora megtalálja-e a nyugalmat ott vagy nem jár sikerrel az mind még a jövő titka.

Néhol bele gabalyodtál a fogalmazásba, de ezt ha így folytatd magad mögött hagyhatod. Olvasható és értékelhető is egyben.

Helyesírásod írásod hibátlsn és ezért irigyellek, nekem mindig van benne hiba. :)


Összességében:
Szerethető és drámában dús történet. Még hasonlót nem olvastam ezért gratulálok az eredetiséghez. Sokra tudom értékelni az ilyen eredeti oldalakat, és sokan vannak úgyan így. Folytasd, nehogy abba hajd, mert még sok sikerben lehet részed.

                Köszönöm Mia, hogy kértél kritikát, nekem okozol örörmöt azzal, hogy elolvashattam.
                                   Sok sikert és további jó blogolárt!
Sky Louren

1 megjegyzés:

  1. Kedves Sky!
    Nagyon szépen köszönöm a kielemzést és a kritikát:) Nagyon örülök, hogy elnyerte a tetszésedet:) Ígérem, nem fogom abbahagyni:) Puszi, Mia

    VálaszTörlés