2014. március 17., hétfő

#12. kritika : Hotel de Paris


Hotel de Paris
Kinézet:
Észrevettem, hogy te készítettél az oldalon mindent.
A fejléced esztétikus. Som minden van rajta, talán kicsit zsúfolt is. A felírat és a mögötte elhelyezkedő árnyék térbelivé teszi a szöveget és nem engedi, hogy a mögötte lévő alappal össze olvadjon. Gondolom Dana van középen a képen, kivágásakor jól döntöttél, hogy nem simán kivágtad hanem elmostad azt amire nem volt szükséged. Így egészében tetszik nekem, bár halkan megjegyzem, hogy a mind a két oldalt elhelyezkedő ,,Dream " felírat szemből a jobb oldalt lehetett volna jobban kontrasztban a többi kiegészítővel. A színek halvány árnyalatai egy különös nyugodt hangulatot sugall, amit a háttér választásnál is figyelembe vettél.

Háttérként szolgáló színek egyeznek a fejlécen található színekkel. Az, hogy a háttér nem mozog  görgetés hatására, ami segít egységesebbnek tüntetni az oldalt.  Bár még így is látszik alul pár centi ami nem  oda való, de mindenek ellenében mutatós kis blogod van.

Történet / Írás:
Természetileg két teljesen különböző lány akik egy érem két oldalát adják. Egy érdekes nagynéni, egy nem túl bőbeszédű portás fiú és egy félénk francia fiú. Egy város, egy hotel ami álmainkat is felülmúlja.

Dana Delancie vagy Dana Trinian ( mi mikor ) egy kifutóra való modell, még csak az előbb jött le a futószalagról. Tökéletességét nem csak kivételes természete de még múltjának fájdalmai és sötét zugai lengi körül. Mikor megtudja, hogy Carry nénikéje ( aki mellesleg túl sok sminket rak magára ) a nyaralását a szerelmesek és a divat városában elrontja, egyszerűen nem jut szóhoz.
Nickki Keenaear talán túlságosan félénk. Bátrabban kellene viselkednie, sőt biztos! Dana Rose Delancie más, más mint akikkel eddig találkozott. Egyenes szőke haja és jég kék szemei akár a veséjébe is beleláthat. Mi lesz akkor ha Dana észreveszi, hogy turkált a holmija közt és olyan ügytelen volt, hogy még el is szakította az egyik fényképet?

Meglepő, hogy milyen bőven fogalmazod a mondatokat de mégis áttekinthetők és megérthetők egyszerre. Gratulálok.

Összességében:
Egy olyan történetet olvashattam itt amiben szívesen élnék. Bár sok a dolgom mégis  szívesen olvastam el, vártam a fejleményeket mi is fog itt még ki bontakozni!

Köszönöm, hogy kértél kritikát!
Sok szerencsét és jó blogolást a jövőben!
Sky Louren

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése